Blog

Weekmenu 13 t/m 17 december 2023

Weekmenu 13 t/m 17 december 2023

Varkenshaas met champignon-roomsaus of pepersaus  € 20,-

Sliptong € 20,-

Alle menu’s geserveerd met salade, gebakken aardappelen of patat

Stamppot andijvie met worst € 15,-

Weekmenu – 29 november t/m 3 december 2023

Ons nieuwe weekmenu voor de week van 22 t/m 26 november 2023

Indian Lams curry  18,-

Victoria baars 18,-

Met salade, patat of gebakken aardappeltjes.

Stamppot boerenkool 15,-

Reserveren mail naar: Reserveren@eetcafedeooievaar.nl

 

Weekmenu – 22 t/m 26 november 2023

Ons nieuwe weekmenu voor de week van 22 t/m 26 november 2023

Halve Gegrilde Kip  18,-

Schelvis filet 18,-

Cassoulet 18,-

Met salade, patat of gebakken aardappeltjes.

Reserveren mail naar: Reserveren@eetcafedeooievaar.nl

 

Weekmenu 15 t/m 19 November 2023

Weekmenu 15 t/m 19 November 2023

Ossobuco  € 20,-

Sliptong € 20,-

Alle menu’s geserveerd met salade, gebakken aardappelen of patat

 

Stamppot rauwe andijvie € 15,-

 

Reserveren is gewenst via: 010-476 91 90 of mail naar info@eetcafedeooievaar.nl

 

Weekmenu 8 t/m 12 November

Weekmenu 8 t/m 12 November

Ribeye  € 20,-

Zeebaars filet € 20,-

Alle menu’s geserveerd met salade, gebakken aardappelen of patat

 

Reserveren is gewenst via: 010-476 91 90 of mail naar info@eetcafedeooievaar.nl

 

Weekmenu 8 t/m 12 Mei

Weekmenu 8 t/m 12 Mei

Picanha  € 20,-

Tonijnsteak € 20,-

Alle menu’s geserveerd met salade, gebakken aardappelen of patat

 

Reserveren is gewenst via: 010-476 91 90 of mail naar info@eetcafedeooievaar.nl

 

Zo.. de herfst is nu echt ingetreden …

Zo.. de herfst is nu echt ingetreden … dus we hebben ook onze bieren aangepast.

We hebben nu buiten Heineken en Brugse Zot, ook

Brand dubbelBock, Tripel Karmeliet en van Jopen Little brownie bag op de tap.