Aanpassingen vanwege Covid maatregelen vanaf 27 November

Aanpassingen vanwege Covid maatregelen vanaf 27 November

Na afgelopen Vrijdag flink uit het veld te zijn geslagen door de opgelegde maatregelen, en na een weekend van nadenken en piekeren.. hadden wij het liefst de zaak gesloten. Maar dit kunnen wij niet maken naar onze vrienden van Café de Ooievaar.
Daarom hebben we gekeken wat wel kan met de opgelegde maatregelen. En dat is……we gaan voorlopig 3 dagen open. Vrijdag Zaterdag en Zondag. Van 12:00 tot 17:00 uur, kunnen jullie toch nog even komen lunchen, vroeg eten en borrelen, en daarna eventueel eten meenemen. We zullen jullie elke dag informeren wat de (afhaal) dagmenu’s zijn..
Wat ook kan.. a.s Zondag de eerste enige echte Sinterklaas pubquiz.. en ja we hebben de Goedheiligman zelf zover gekregen de quiz te hosten.. met veel kadootjes, zelfs voor de verliezers.
Dus meld je aan via: reserveren@eetcafedeooievaar.nl
Voor de Sinterklaas Pubquiz a.s. Zondag 5 December van 13:00 tot 16:00 uur. Gratis deelname. VOL=VOL
0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *